3Suisses

Vandaag kocht ik een hoeslaken aan op 3Suisses.be. En weet je hoeveel ik maar betaalde?Dit inspireerde me om onderstaand artikel te schrijven.

hoeslakenDit kan je allemaal doen met een hoeslaken

Uiteraard dient een hoeslaken eigenlijk voor slechts één iets: je bed opmaken. Een hoeslaken maakt deel uit van je beddengoed en gebruik je om rond je matras te doen. Rechtstreeks op je matras slapen zou immers een beetje gek zijn!

Maar er zijn heel andere zaken waarvoor je een hoeslaken kunt gebruiken. Wij zochten alvast de leukste uit en zetten ze op een rijtje:

Verkleed jezelf als spook

Heb je ooit al eens een spook gezien? Neen? Wel knip snel enkele gaten in je hoeslaken en trek het over jou. Nog nooit zal je zo’n levensecht spook gezien hebben! Ideaal tijdens een gezellige griezelavond waarop je enkele spannende verhalen voorleest aan je kinderen of gewoon tijdens Halloween.

Maak iets anders van je hoeslaken

Is je hoeslaken kapot? Smijt het dan zeker niet weg in de vuilnisbak! Een hoeslaken is gemaakt van duurzame stof en kan nog gebruikt worden voor andere doeleinden. Zo kun je de bruikbare stukken gebruiken om bijvoorbeeld washandjes te maken of andere zaken zoals theedoeken, vaatdoeken of gewoon poetsdoeken.

Maak je eigen creatief laken

Of maak gewoon je gepersonaliseerd hoeslaken door een aantal hoeslaken met elkaar te combineren.

Speel detective

Blijkbaar zou je ook je witte hoeslaken kunnen gebruiken om bewegingsdetectoren te misleiden door gewoon het fel witte hoeslaken voor je te houden. Althans als je de mannen van het televisieprogramma MythBusters mag geloven.