Korting.Voordeligst.be (TagCity.be)

Een van de meest recente sites die ik heb tegengekomen, wil ik toch zeker met jullie delen: Korting.Voordeligst is een Belgische website waar ze elke dag nieuwe actiecodes en kortingen verzamelen. Naar het schijnt hebben ze een persoon die de ganse dag alle webshops bekijkt en zich inschrijft op alle nieuwsbrieven van de meest populaire webshops, op zoek naar nieuwe kortingen en aanbiedingen. En zo kan je aardig wat besparen.

Hieronder mijn favoriete kortingen:

Centerparcs Belgiƫ

Voor Centerparcs.be vind je er bijvoorbeeld een pak interessante actiecodes en aanbiedingen. En zo bespaar je algauw tot -25% op je aankoop!

Zalando

Ook voor Zalando kan je op Korting.Voordeligst terecht: http://korting.voordeligst.be/shop/zalando

Ze hebben er namelijk een exclusieve kortingscode die je enkel op bovenstaande pagina vindt. Met de code krijg je ALTIJD 10% korting op je bestelling, dus het is wel fijn om te shoppen op Zalando.be als je weet dat je toch sowieso 10% korting krijgt op je aankoop.

Smartphoto

Besparen bij Smartphoto Belgiƫ? Dan kan ook hier!

Smartphoto is een website waar ik regelmatig gepersonaliseerde geschenken bestel. Zo heb ik voor vaderdag een tas laten personaliseren met een foto. En voor een jarige vriendin, heb ik er een t-shirt gemaakt voorzien van een foto van ons twee. Jammer dat ik Korting.Voordeligst toen nog niet had ontdekt, want nu blijkt dat je daar 15% korting kan krijgen met een actiecode die enkel bij hen te vinden is…

Update: sinds 2015 is deze website overgegaan in www.tagcity.be